ESTETSKA MEDICINA DR NIKOLIĆ

LEPOTA KOJA NE
POZNAJE GODINE

Ordinacija dr Nikolić osnovana je u Novom Sadu, kao rezultat višegodišnje edukacije i usavršavanja na polju estetske medicine i dermatologije. Posvećeni smo stalnom profesionalnom razvoju, kako bismo bili u korak sa najnovijim metodama primene estetske i korektivne medicine. Redovno prisustvo na lokalnim i inostranim medicinskim konferencijama, kogresima i seminarima omogućilo nam je da praćenje inovacija na polju estetskih korekcija i dermatologije koje primenjujemo o našoj ordinaciji.

Negujemo personalizovan odnos prema svakom klijentu. Slušamo vaše želje, a zatim ih realizujemo. Predani smo cilju očuvanja i unapređenja vaše prirodne lepote. Nakon uklanjanja i ublažavanja prirodnih znakova starenja izgledaćete osveženo i mladoliko, a godine će biti kao rukom odnešene sa vašeg lica i tela. Zadovoljstvo pacijenata postignutim rezultatima naš je najveći stimulans da napredujemo i svakog dana budemo sve bolji. 

DR SVETLANA NIKOLIĆ

Specijalista dermatolog

Dr Svetlana Nikolić završila je sa najvećim ocenama Medicinski fakultet u Novom Sadu, nakon čega je specijalističke studije u oblasti dermatovenerologije završila u Kliničkom centru Vojvodine. Pored licence Lekarske komore Srbije, dr Nikolić je i sertifikovani lekar estetske medicine. Specijalno je obučena na Allergan radionicama za primenu hijaluronskih filera po MD kodovima poznatog brazilskog hirurga Mauricio de Mayo – 7 point shape lifting. Sertifikati najvećih svetskih eksperata u oblasti injektovanja hijaluronskih filera (Juvederm Voluma, Volift, Volux, Volbela) potvrđuju njeno umeće u praktičnoj primeni preparata u službi unapređenja estetike. Estetska medicina je oblast koja se stalno menja i usavršava, a dr Nikolić održava korak sa inovacijama koje se primenjuju svuda u svetu. Upravo iz tog razloga prisustvovala je brojnim edukacijama, seminarima i stručnim skupovima u Srbiji i inostranstvu, na koje se i danas rado odaziva, u svojstvu učesnika ili predavača.

Članica je sledećih udruženja:

  • UDVS – Udruženje dermatovenerologa Srbije
  • NULEM – Nacionalno udruženje lekara estetske medicine
  • SESIAM – Udruženje interfisciplinarne i estetske antiejdžing medicine Srbije

NAŠA ORDINACIJA