VENUS LEGACY

ZATEZANJE I
PREOBLIKOVANJE
TELA

VENUS LEGACY

Venus Legacy uključuje metode zatezanja i preoblikovanja tela koje uklanjaju celulit, višak masnih naslaga, oslobađaju viška kože i konturiraju tretirano područje. Venus Legacy program idealan je dopunski tretman mršavljenju, jer ubrzava ceo proces i olakšava put do željene figure. Međutim, to nije sve – uspešno rešava problem s oblastima tela na kojima gubitak težine nije efikasan ili koje su nakon gubitka težine rezultirale opuštenom visećom kožom.

Venus Legacy je nehirurški tretman, te je samim tim neinvazivan i bezbolan. Vrši se istoimenim aparatom multipolarne radiofrekvencije, koji je prvi i jedini uređaj koji radi na principu 4D tehnologije.

Skulpturisaćete vaše telo i izvajati sve njegove delove – ruke, leđa, zadnjicu, stomak i bokove, vrat i bradu, butine.

Venus legacy svoje vrhunsko dejstvo postiže kombinovanim delovanjem:

  • Multipolarna frekvencija (toplotna energija koja prodire duboko u tkiva)
  • VariPoulse tehnologije (vakuum koji stimuliše limfnu drenažu i krvotok)
  • Pulsirajuća elektromagnetna polja (regenerišu i zatežu kožu)
  • Real Time Thermal Feedback (kontola celokupnog procesa koja garantuje bezbolan i neinvazivan tretman)

 

Broj tretmana potrebnih da postignete željene rezultate zavisiće od trenutnog stanja vašeg tela, kao i od vaših očekivanja. Ipak, jedno je sigurno – ovo leto ćete dočekati spremni uz Venus Legacy program zatezanja i preoblikovanja tela!

KAKO FUNKCIONIŠE VENUS LEGACY PROGRAM ?

Venus Legacy tretmani za preoblikovanje tela pomoći će vam da se oslobodite najtvrdokornijih masnih naslaga, koje niste mogli da regulišete vežbanjem i dijetalnom ishranom.

Tretmani za oblikovanje tela traju u proseku 40 min. a sprovode se u ordinaciji estetske medicine, pod budnim okom dr Nikolić. Tretmani su veoma prijatni, imate osećaj zagrevanja dela tela uz masažu tog područja.

Preporuke su da se rade paketo od 6-12 tretmana zavisno od stanja kože. Početne rezultate ćete videti već nakon prvog tretmana.

Koji su rezultati Venus Legacy programa?

Rezultate Venus Legacy tretmana za preoblikovanje tela ćete primetiti već nakon prve posete. Tonus vaše kože će se poboljšati i izgubićete od 0.5 do 2cm u obimu delova tela. Za konkretnije rezultate biće potrebno od 6 do 12 tretmana, zavisno od početnog stanja tela i problematičnih zona na kojima radimo.


Bitno je napomenuti da sve vrste aparata za konturisanje tela najbolje rezultate daju u okviru normalnog BMI (od 18.5 do 24.9). Tretmani su pogodni i za osobe sa većim BMI, samo što će u takvim slučajevima biti potrebno nešto više vremena za realizaciju željenih rezultata. Venus Legacy tretmani trajno uništavaju ćelije masti, a vi dobijate vitku figuru o kakvoj ste oduvek sanjali.

Finalni rezultati Venus Legacy programa su:

  • Preoblikovano telo – zadržaćete obline koje želite, dok će ostala područja na kojima želite da izgubite masne naslage biti ciljano tretirana
  • Smanjenje masnih naslaga kojih niste mogli da se oslobodite vežbanjem i dijetama
  • Smanjenje obima na tretiranim područjima tela
  • Potpuna eliminacija ili smanjenje vidljivosti čak i najtvrdokornijeg celulita
  • Poboljšan tonus kože – vaša koža će biti jedra, čvrsta i zategnuta
  • Ublažena vidljivost strija